missing save button

View previous topic View next topic Go down

missing save button

Post  Bill Stout on Fri Nov 09, 2012 4:18 pm

I am uploading resumes on the personnel page. Some times I have a "save button" on the top right and sometimes I do not. I can't figure out what I am doing differently. Without a save button showing I can't get the browsed resume which is showing in the box to upload. I have uploaded several earlier without problem, but cannot finish.

Bill Stout

Posts : 2
Join date : 2011-11-27

View user profile

Back to top Go down

Saving resumes

Post  Admin on Mon Nov 12, 2012 11:21 am

Hi Bill,

Hmm... GeMS has a built-in limit to how many resumes can be saved. How many have you saved with no problems?

Does your screen show an 'Execute' button?

Thanks for the question- If resumes are still not being saved please post again and we can take a closer look.

Admin
avatar
Admin
Admin

Posts : 63
Join date : 2011-09-08
Location : 50 S. Steele St., Ste. 100, Denver, CO 80209

View user profile http://komencolorado.forumotion.com

Back to top Go down

save button has returned

Post  Bill Stout on Wed Nov 21, 2012 10:20 am

FYI - since I had this problem 2 weeks ago the save buttons have returned on all pages and I haven't had the problem again. No idea why, but seems to be working fine now!

Bill Stout

Posts : 2
Join date : 2011-11-27

View user profile

Back to top Go down

Re: missing save button

Post  Sponsored content


Sponsored content


Back to top Go down

View previous topic View next topic Back to top

- Similar topics

 
Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum